Waarom kies je bij een scheiding voor Egard Mediators?

Waarom kies je bij een scheiding voor Egard Mediators?

 • Ervaren mediators met een erkende opleiding;
  Dit houdt in dat wij als onafhankelijke bemiddelaar samen met u en de andere partij zoeken naar een oplossing voor het geschil. Beide partijen moeten zich kunnen vinden in de uiteindelijke oplossing. Het traject van de mediator is minder ingrijpend dat de stap naar de rechter met een advocaat. Het mediationtraject kan tijd en geld besparen. 
 • Fiscaal juristen;
  Bij een scheiding zijn de fiscale consequenties van groot belang, met name de gevolgen van de eigen woning regeling, afkoop alimentatie, recht op toeslagen. Met onze fiscalisten komt u niet voor negatieve verrassingen te staan achteraf.
 • Flexibel;
  Bezoek aan huis of in de avonduren en/of weekenden is mogelijk. 
 • Gratis kennismakingsgesprek;
  Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen wij uw situatie inventariseren en een offerte voor u opstellen.
 • Snelle doorloop mogelijk;
  De gemiddelde doorlooptijd van een scheidingsmediation bedraagt ongeveer drie tot zes maanden. Wilt u sneller scheiden? Geen probleem, als u meewerkt en tijdig de benodigde documenten kunt aanleveren, kunnen wij het gehele traject versnellen.
 • Kosten van de scheiding;
  De kosten van een scheiding kunnen variëren. Tijdens het vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij beoordelen welke werkzaamheden voor u verricht dienen te worden en kunnen wij voor u een passende offerte opstellen.
 • Kindgesprek;
  Zijn er kinderen dan is een scheiding of een relatiebeëindiging extra lastig, de beslissing heeft vaak ook veel gevolgen voor hen. Kinderen beleven een scheiding op hun eigen manier, dit gaat vaak gepaard met verdriet, boosheid en veel vragen. Om kinderen hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen kunnen wij een gesprek plannen met de kinderen.

Wij doen dit alles met respect voor beide partijen. Onze kenmerken zijn: neutraliteit, geheimhouding, eerlijkheid, inzicht en proces begeleidend. 

Meer informatie of contact?

Voor meer informatie of contact, bel met een van onze mediators voor een vrijblijvend gesprek, tel. 0416-855 034.

Leave A Comment