Het klinkt misschien wat vreemd, maar elk jaar weer wordt het voornemen om te gaan scheiden het vaakst in gang gezet op de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Na het ‘verplicht’ samen zijn tijdens de feestmaand nemen de meeste stellen dan toch het besluit om te gaan scheiden. Maandag 2 januari 2017 is voor Egard de eerste werkdag van het nieuwe jaar en staan wij weer graag voor je klaar.

De feestdagen zijn een ramp voor je huwelijk!

In de meeste gevallen zijn de kerstdagen gewoon onderdeel van een gezellige tijd samen met de familie. Maar wanneer het in je relatie eenmaal niet zo lekker loopt en je toch al het gevoel hebt dat je relatie onder druk staat, dan zijn de kerstdagen, op zijn zachtst gezegd, een behoorlijke uitdaging.

Waarom dan scheiden in het nieuwe jaar?

Waarom de meeste mensen in het nieuwe jaar besluiten om te gaan scheiden is omdat je vaak in de decembermaand veel vrij hebt en dan vaak teveel op elkaars lip zit.
Hierdoor kun je ook niet meer de vervelende contactmomenten doorbreken met een routine bijvoorbeeld door te gaan werken.

Doordat je elkaar zoveel ziet en ineens een deel van je vrijheid moet inleveren komen de verschillende karakters en meningen nog meer naar voren.

2017 een nieuw jaar, een nieuw begin

De extra kilo’s van de feestdagen (of misschien toch gewoon van het hele jaar?) zijn er langzaam maar zeker bij gekomen en voordat we het door hadden leek ook alles uit de kledingkast te zijn gekrompen. Dan voel je je ook meteen minder fit, dus minder gelukkig. Het is over met het gezonde eten en alles wordt verschoven naar het nieuwe jaar. Zo werkt het dus ook met relaties, volgend jaar wil je gewoon weer de vrijheid terug en opnieuw kunnen genieten van het leven! De één stopt met slechte gewoontes, de ander veranderd wat aan zijn relatie. Het hoort er allemaal bij.

Wat jouw goede voornemens ook zijn, Egard wenst je een fantastisch 2017!

 

Leave A Comment