Rabobank start met ‘Relatiecafé De Langstraat’ in samenwerking met Egard Mediators

Maandag 8 mei van 18:00 tot 20:00 uur vindt de eerste editie van Relatiecafé De Langstraat plaats. Of je nu gaat trouwen, samenwonen óf juist gaat scheiden. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Er moet veel geregeld worden en juist in stressvolle of emotionele periodes kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Rabobank De Langstraat wil iedereen daar zo goed mogelijk bij helpen. De Rabobank heeft dan ook met een aantal deskundigen op verschillende gebieden de handen ineen geslagen om zo waar waardevolle inloopavonden te kunnen organiseren. Geïnteresseerden krijgen informatie op maat, of je nu met of juist zonder elkaar verder gaat.

Praten met verschillende deskundigen

Of je dolverliefd bent of midden in een emotioneel proces van een scheiding zit, er komen allerlei juridische, fiscale, financiële, emotionele en psychologische aspecten om de hoek kijken. In korte tijd moet je het overzicht bewaren én ook nog de juiste beslissingen voor de toekomst nemen. Juist dan is het fijn om eens met verschillende deskundigen op dit gebied te praten.

Kosteloos antwoord op financiële en juridische vragen

Advocate Nancy van Uitert, specialiste op het gebied van personen- en familierecht, en mediator Marieke Hasselman-van Gils zullen tijdens deze avond naast de deskundigen van Rabobank De Langstraat aanwezig zijn. Bezoekers kunnen kosteloos gebruikmaken van alle kennis. Relatiecafé De Langstraat wil een warm welkom bieden aan iedereen die vragen heeft over trouwen, scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan en de financiële en juridische kwesties die daarbij komen kijken.

Elke eerste maandagavond van de maand

De eerste editie van Relatiecafé De Langstraat is op maandag 8 mei 2017, van 18:00 tot 20:00 uur. Vervolgens vindt het Relatiecafé iedere eerste maandagavond van de maand plaats van 18.00 tot 20.00 uur bij Rabobank De Langstraat aan de Taxandriaweg 8 in Waalwijk. (De volgende inloopavond valt op Pinksteren en wordt daarom verplaatst naar dinsdag 6 juni. Daarna is de volgende editie op maandag 3 juli).

Leave A Comment