Egard Mediators

Avec egard! Met respect voor beide partijen.

Ik ben een onpartijdige mediator.

mr. M.B.A.C. (Marieke) Hasselman-van Gils RB

Wat ik het mooiste vind aan het vak van mediator is de mogelijkheid om mensen te helpen met behulp van het recht. Of cliënten particulier of ondernemer zijn, is daarbij niet van belang. Mensen komen bij mij met de intentie om te gaan scheiden, wat vaak heel veel stress en emoties met zich meebrengt. Mijn taak is dan om alle mogelijkheden te benutten om ervoor te zorgen dat zij weer verder kunnen met hun toekomst. En elke keer wanneer een cliënt zo’n vervelende periode met mijn hulp kan afsluiten, geeft mij dat een tevreden gevoel.

Neem contact op

Betekenis Mediator

Professionele bemiddelaar

Kenmerken: neutraliteit, geheimhouding, vertrouwenwekkend, eerlijkheid, inzicht en proces begeleidend

Dit alles doen wij “avec egard”! Met respect voor beide partijen.

Business Mediation

Egard Mediators is eveneens gespecialiseerd in zakelijke mediation. Als onpartijdige en neutrale mediator verzorgen wij de communicatie tussen de partijen binnen één of meerdere organisaties.

Wij bellen u graag terug om vrijblijvend kennis te maken.

Een gemiddelde scheidingsprocedure neemt circa 6 maanden in beslag. Er zijn op verzoek spoedprocedures mogelijk als de situatie daarom vraagt, wij bellen u graag terug om allereerst kosteloos uw situatie te bespreken.

  Neem contact met ons op

  Gaat u scheiden en wenst u deskundig advies?

  Dan luisteren de mediators van Egard graag naar uw verhaal om vervolgens samen met u en uw partner te bepalen wat in uw situatie de beste oplossing is.

  Persoonlijke aandacht gecombineerd met lage tarieven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening.

  Maak een afspraak

  Bel voor een gratis kennismakingsgesprek naar 0416-855034.

  U bent ook welkom tijdens ons spreekuur in samenwerking met Rabobank De Langstraat. Iedere eerste maandag van de maand tussen 18.00 en 20.00 uur (Taxandriaweg 8 te Waalwijk) of iedere donderdagavond op ons kantoor in Heusden (17.00 tot 18.30 uur).

  Stuur een mail